HJEM > GULV

Gulv

Gulv

Gulvet er nok rommets viktigste flate. Både fordi den påvirker fargene på veggen rundt deg, men også opplevelsen av møbler og interiør. Det skal være godt å gå på og det skål tåle bruken av det. Det kan være lurt å tenk igjennom hvilke behov som er viktigst for deg, alt fra varme, farge, design eller slitestyrke når det kommer til valg av gulv.

Her på Scal har vi mange prøver utstilt. Ta en tur innom, så hjelper vi deg med valget!

COREtec vinylgulv

Pent
Nå trenger du ikke å kompromittere på utseendet på gulvet bare fordi du trenger en holdbar overflate. Vakre design, naturlig utseende overflate tekstur og en matt overflate gjør COREtec et eksklusivt gulv.

Sterkt
Holdbarheten er best i klassen. COREtec er klassifisert for bruk i industrielle miljøer, slik at det enkelt kan håndtere både fest og hverdag i hjemmemiljøet.

Raskt å legge
Du vil merke hastigheten under installasjonen. Det er mulig å begynne å legge gulvet umiddelbart. Underlaget trenger sjelden å bli korrigert fordi COREtec stiller lite krav til hvordan det ser ut. Siden det allerede er en korkbase integrert i COREtec, sparer du både tid og penger ved å unngå underlagsmateriale for komfort og støyreduksjon.

Forest-50-LVP-806_HB-1-2
Saga-Natural-Parkett-Harmony-White-Oak

Saga Parkett

Naturen er en fantastisk skaper av mangfold !.. de ulike tresortene har forskjellig karakter og mønstre , farge og hardhet…så i parkettens verden er du nesten garantert å finne noe som passer dine individuelle ønsker.

Parkett er behandlet for å gi overflaten ytterligere beskyttelse og særpreg, som oljet, lakkert og beiset…samt ulike behandlinger for å fremheve treets struktur.

Saga Parkett er delt opp i forskjellige serier for å gjøre det enklere å velge den type parkett man ønsker, kontakt oss gjerne for tips og ideer .

Mammut Laminat

Mammut er et laminatgulv i tidsriktige design og overflater. Dekorene er elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. G5 Express clicksystemet gjør gulvet enkelt å legge og er designet for å motstå stor belastning.

Mammut-MGC-Laminat-4727-Mountain-Oak-Grey
Room-Max-Grey-Shell

Room Max

Room Max – Et gulv som blir et stilfullt høydepunkt i rommet. Med karakteristisk lang og bred dimensjon, gir gulvet interiøret et raffinert og solid uttrykk. Den robuste overflaten beskytter gulvet ditt mot skjemmende mikroriper. Klikksystemet gjør jobben enkel, og gir et stabilt og holdbart resultat.