Vinkjølere

Lagre vinen din som den fortjener å bli lagret!

I hundrevis av år har europeiske vinprodusenter lagt sitt hjerte og sjel i å velge druer, høste og foredle sine årlige avlinger for å lage den perfekte vinen. Et delikat arbeid gjennom tiår, som krever mye kunnskap gitt videre gjennom generasjoner.

Når vinflasken endelig forlater vingården, er det ikke bare et resultat av nøye utvalgte druer og hardt arbeid, det er også et resultatet år med historie, arv og uendelig lidenskap lagt til.

mQuvée

Våre vinskap er laget for å gjenskape de forhold som en vinkjeller har, for at vinen din skal blomstre og eldes med verdighet. Så med andre ord, når du lagrer flasker i en mQuvée kan du alltid være helt sikker på at flaskene er beskyttet mot temperaturendringer, vibrasjoner, sollys, ubehagelig lukt og holdes på et ideelt fuktighetsnivå.

Våre vinskap er laget for å gjenskape de forhold som en vinkjeller har, for at vinen din skal blomstre og eldes med verdighet. Så med andre ord, når du lagrer flasker i en mQuvée kan du alltid være sikker på at flaskene er beskyttet mot temperaturendringer, vibrasjoner, sollys, ubehagelig lukt og holdes på et ideelt fuktighetsnivå.

mQuvée gjør det også mulig for deg å designe din egen farge på vinkjøleren din (inkludert sokkel og håndtak). Det eneste du trenger er en fargekode!